Over ons

Geobsedeerd door data
en wat klanten drijft

Performance marketeers & designers

Social media advertising is een complex samenspel van data, creativiteit en het optimaal gebruiken van technologie. Gelukkig is dat precies hoe wij zijn geprogrammeerd. Wij vertellen het verhaal van jouw merk met unieke creatives, maar weten prospects ook te converteren naar leads en klanten. Daar ligt onze kracht. Het is voor ons essentieel om de intentie van jouw prospects te begrijpen. Zo kunnen we ze targeten met de juiste boodschap op het juiste moment. Met een full-funnel aanpak én door het doen van veel A/B testen, realiseren wij groei.

Joris Sjamaar

Joris is oprichter van AdFunnel en heeft meer dan 10 jaar ervaring in online sales funnels. Het is zijn passie om bedrijfsgroei te realiseren voor ondernemers en marketeers. Daarnaast is hij oprichter van CrossAthletes, het #1 CrossFit platform van Nederland.

Krijg een 360 audit van je
Facebook account

FAQ

Veelgestelde vragen

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in Facebook marketing en hebben alle fouten al een keer gemaakt. Wij hebben een no-nonsense mentaliteit en gaan voor kwaliteit. Als het even kan maken we er ook graag een feestje van.

Wij bepalen graag eerst je doel en gaan vanuit daaruit rekenen. Stel je wilt 20 leads per dag tegen een cost per lead van €10, dan heb je €200 per dag nodig.

Onze dienstverlening komt het best tot zijn recht bij SaaS, B2B en dienstverlenende bedrijven. Ook helpen we regelmatig e-commerce ondernemers.

Implementatie van de eerste campagnes kunnen we binnen 2 dagen realiseren, dan zul je gelijk de eerste resultaten zien. Hou er rekening mee dat het algoritme van Facebook de eerste weken moet leren. Het kan een aantal weken duren voordat je kosten efficiënt aan het adverteren bent.

Dit hangt af van je wensen. Wil je Facebook marketing volledig uitbesteden? Dat kan vanaf €740 per maand. Ook doen we eenmalige audits en projecten. Hiervoor maken we offertes op maat.

Wij focussen ons vooral op Facebook Ads, Instagram Ads en Messenger Ads. We hebben daarnaast ook expertise in Google Ads, YouTube Ads en LinkedIn Ads.

Subtitle

360 audit van je account?

Haal jij het maximale uit social media advertising? Wij helpen je graag verder door het doen van een 360 audit van je Facebook Ads account. Zo ontdek je direct wat je kunt verbeteren.

Werkwijze

In hoog tempo
meten en verbeteren

Wij werken met een projectmanagement tool waarin we het groeiproces transparant maken. Alle stakeholders krijgen toegang tot een realtime backlog, roadmap en dashboard.

2-wekelijks bellen we om de performance te bespreken en initiëren onze experts nieuwe verbeteringen. We houden van snel schakelen en actie, maar dat mag nooit ten koste gaan van kwaliteit. Door in hoog tempo te meten en te verbeteren boeken wij mooie resultaten.

Kennismaken?

Werk met de beste Facebook
experts in de markt.